Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

De winnaars van de TaalChallenge worden op zondag 15 september bekend gemaakt. 

Wil je blijven spelen?

De TaalChallenge zit erop. Je kunt niet meer meespelen voor prijzen. 

Wil je de TaalChallenge nog een keer spelen, gewoon omdat spelen met taal zo leuk is, dat kan!

De TaalChallenges zijn:

Dag 1: Dobbel een verhaal

Dag 2: Estafette lezen

Dag 3: Hink-stap-som

Dag 4: Beurtbal

Dag 5: Verhaal met gaten

Veel speelplezier!

Prijzen

Wil je kans maken op een schoolreisje met je klas naar de Efteling? Een weekendje weg naar de Efteling met jouw gezin? Of een boekenpakket van Uitgeverij Zwijsen? Voer dan vijf keer de TaalChallenges van de dag uit en laat ons uiterlijk 14 september de resultaten van de TaalChallenge zien.

TIP! Om ons te laten weten dat je een challenge hebt volbracht, kun je elke dag een badge delen op sociale media. Deze vind je via elke TaalChallenge-pagina. Je kunt ook het resultaat van jullie TaalChallenge van de dag delen op sociale media. Doe dit met de hashtag van de challenge #TaalChallenge. Elke dag een foto of video met ons delen via info@weekvandealfabetisering.nl mag ook.    

Tijdens de campagne brengen we de leukste inzendingen onder de aandacht. Onder alle klassen en gezinnen die vijf dagen hebben deelgenomen, verloten we de prijzen. We maken de winnende klas en het winnende gezin bekend aan het einde van de Week van de Alfabetisering, op zondag 15 september. Dit doen we via een persoonlijk bericht, onze nieuwsbrief, deze website en sociale media.  

De TaalChallenge wordt mede mogelijk gemaakt door de Efteling en Uitgeverij Zwijsen.

TaalChallenge

Algemene voorwaarden 


Week van de Alfabetisering

De Week van de Alfabetisering is een campagne van Stichting Lezen & Schrijven. Met deze campagne zetten we ons in voor een samenleving met ruimte voor een leven lang leren en ontwikkelen. Dit doen we samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties. Het thema dit jaar is DURF!

1 op de 9 ouders met schoolgaande kinderen is laaggeletterd. Kinderen van ouders die laaggeletterd zijn, hebben een driemaal grotere kans om zelf later ook laaggeletterd te worden. Leerkrachten kunnen een belangrijke rol spelen bij het herkennen van laaggeletterde ouders en doorverwijzen. Samen kunnen we de groei van het aantal laaggeletterden tegengaan. Daarom roepen wij leerkrachten op om tijdens de Week van de Alfabetisering met ons in actie te komen.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.

OK